Eszközbeszerzés a TERV-N Kft-nél

Kedvezményezett neve: Terv-N Faipari és Restaurátor Kft.
A projekt címe: „Eszközbeszerzés a Terv-N Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 15 754 003 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.08.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00940

A projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás a projekt keretében főtevékenységéhez kapcsolódó eszközállományt kívánja fejleszteni és bővíteni, mellyel az elvégzendő feladatokat és munkákat könnyítené meg. A cég az elnyert támogatásnak köszönhetően bővíteni tudja az elvégzendő potenciális munkák körét és a rendelkezésre álló eszközállományát.

A projekt keretében elszámolni kívánt eszközökkel, a lézeres tisztító berendezéssel, a marószerszám rendszerrel és a porelszívó rendszerrel a munka hatékonysága és minősége is javulni tud, valamint nagyban hozzájárulnak a munkavállalók tevékenységének zavartalan működéséhez. A pályázat keretében beszerzendő eszközök újak, korábban még használatba nem vett eszközök.

A projekt eredményeképpen a vállalkozás munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartására törekszik a vállalat, valamint a termelékenységének növelése és technológiai megújulása is cél. Ezekhez a célokhoz nagymértékben hozzájárul a pályázat keretében beszerzendő eszközök, mivel a termelékenység növekedni tud, az új eszközökkel időtakarékos, mégis precízebb munkát tudnak majd végezni a munkavállalók. A vállalkozás a folyamatos foglalkoztatotti létszám növelés útjára állt, mivel minél több igényt szükséges kielégíteniük a piacon, amely munkák elvégzéséhez szükség van szakértő és megbízható munkavállalókra.